Golf & Jakt

Pro Simulatorer för Träning och Spel året om

För er som vill öva era Golf och Jakt färdigheter även under lågsäsong har vi 3 st golfsimulatorer av modellen Trackman 4, och 1 jaktsimulator av modellen SimWay Hunt. Trackman 4 är känd för sitt stora utbud av fina golfbanor med extrem realism och noggrannhet till detaljer. Ta ditt spel till nästa nivå med detaljerad data och analyser och njut av rolig träning året om. SimWay Hunt är den ledande professionella simulatorn för utbildning och träning inom jakt och skytte.

BOKNING & HYRA GOLFSET

Man kan hyra Callaway Golfset Regular eller Stiff för 100kr/golfset. Se våra bemannade öppettider för tillgänglighet av uthyrning av Golfset – sista speltid är 1 timme innan stängning. Ring gärna och boka ditt Golfset innan din speltid. 

BOKA JAKTSIMULATOR

Vi har även 1 Jaktsimulator SimWay Hunt. För att boka JAKT – kontakta oss genom att maila eller ringa:

Tränare - Golf Pro - Åre Sportcenter

Joakim Ekeroth

Joakim Ekeroth är Golfutvecklare i Åre. 

Vill du ta din golf till nästa nivå? Kontakta Joakim för att boka coachning och hitta ett upplägg som passar dig.

Vad betyder Balance Golf för mig?

I Balance Golf konceptet finns en tydlig röd tråd i alla golfens delar och med konceptet kan vi på Åre Sportcenter och Åre golfklubb erbjuda ett innovativt kursutbud. Jag ser verkligen styrkan i det nätverket som finns bestående av tränare, klubbchefer och golfklubbar från olika delar av Sverige som tillsammans ser till att vara i framkant vad gäller golfutveckling.

Mina styrkor som tränare

Jag har en bred erfarenhet att coacha alla kategorier golfare. Jag brinner för mötet med dig som människa och för att du ska hitta ditt sätta att träna. Min spetskompetens är att individanpassa min coachning för dig. Att få träningen och spelet glädjefyllt och att du ska utveckla din förmåga att träna som du spelar.