Tennis

HardCourt underlag för optimal KOmfort

Tennis är en klassisk racketsport som alla kan spela oberoende av ålder och den sprider glädje för många spelare genom hela livet. En kombination av styrka, kondition och teknik möjliggör att man ständigt kan utvecklas och motiveras. Åre Sportcenters erbjuder en tennisbana med högkvalitativ underlag.

GreenSet® Comfort- Högkvalitativt Underlag

GreenSet® Comfort är ett av världens mest populära hardcourt underlag och valdes med stor omsorg för bästa kvalitet och spelupplevelse.

GreenSet är världsledande inom installation av tennisunderlag till turneringar och events så som ATP, Davis Cup och WTA och har varit det under de senaste 35 åren.

GreenSet® Comfort är en golvbeläggning som lämpar sig bra för inomhusbanor och är mycket skonsamt för både knän och rygg. Nu står dörrarna öppna till sportcentret, så förbered er på många roliga tennismatcher framöver!

Tennistränare - Åre Sportcenter

Vill du utveckla din tennis? Maila minna@aresportcenter.se för att boka träning. Hör av dig så löser vi tider och upplägg som passar dig – nybörjare till avancerad. 

Minna kahn

Priser

995 kr för 60 min.

Priserna gäller 1 – 4 personer.

Minna är 22 år och började spela tennis när hon var 8 år. Under en längre tid så kombinerade hon tennisen med skidåkning. Därefter valde hon att fortsätta med tennisen där hon tävlade runt om i Sverige innan hon åkte till USA för att spela collegetennis. Minna är utbildad tränare hos Svenska Tennisförbundet och delar gärna med sig av sina erfarenheter.