Tennis

HardCourt underlag för optimal KOmfort

Tennis är en klassisk racketsport som alla kan spela oberoende av ålder och den sprider glädje för många spelare genom hela livet. En kombination av styrka, kondition och teknik möjliggör att man ständigt kan utvecklas och motiveras. Åre Sportcenter kommer ha en tennisbana med högkvalitativ underlag.

GreenSet® Comfort- Högkvalitativt Underlag

GreenSet® Comfort är ett av världens mest populära hardcourt underlag och valdes med stor omsorg för bästa kvalitet och spelupplevelse.

GreenSet är världsledande inom installation av tennisunderlag till turneringar och events så som ATP, Davis Cup och WTA och har varit det under de senaste 35 åren.

GreenSet® Comfort är en golvbeläggning som lämpar sig bra för inomhusbanor och är mycket skonsamt för både knän och rygg. Snart står dörrarna öppna till sportcentret, så förbered er på många roliga tennismatcher framöver!

Tennislektioner med tränare

Conveniently impact cross-media human capital after process-centric ROI. Dynamically provide access to extensive alignments after integrated materials. Monotonectally redefine covalent communities and compelling scenarios. Quickly deploy scalable process improvements rather than 2.0 benefits. Uniquely facilitate focused ideas through emerging intellectual capital.

Phosfluorescently enable revolutionary applications for best-of-breed supply chains. Conveniently leverage existing end-to-end intellectual.

HEAD- Åre Sportcenters huvudpartner

huvudpartner

Vi har teamat upp med HEAD som huvudpartner för Åre Sportcenter. HEAD är en ledande global aktör inom racket- & vintersport och erbjuder premiumprodukter för idrottare och spelare på alla nivåer.